آفت زدن پس از مراجعه به دندان پزشک می تواند علت های مختلفی داشته باشد. تحریک و کشش بافتی با وسایل دندان پزشکی و تروماتیزه شدن نواحی دهان تا حساسیت به موادی که داخل دهان استفاده شده است را می توان از علل این آفت متصور شد.
* استرس خود عامل تشدید آفت است و بیماران پراسترس که از درمان های دندان پزشکی وحشت دارن، حتی قبل از مراجعه به دندان پزشکی چه بسا به دلیل استرس می توانند دچار آفت بشوند.
* زخم های دهانی که بعد از مراجعه به دندان پزشکی به صورت آفت ممکن است در بعضی مراجعین ظاهر شوند،عفونت،قارچ و امثال اینها نیستند. نقش ویرووس ها هم در بروز آفت نشان داده نشده است. بروز آفت ربطی هم به استریل بودن یا نبودن وسایل دندان پزشکی یا خود درمان دندان پزشکی ندارد.
- اگر این عارضه واقعا آفت باشد ظرف دو هفته معمولا برطرف می شود( هرچند در کسانی که زیاد آفت می زنند ممکن است در ناحیه دیگری از دهان ظاهر شوند.)
- در صورتی که هر زخم دهانی در مدت دو هفته برطرف نشود باید به دندانپزشک مراجعه کنید و مشکل را با او درمیان بگذارید.
- آفت ها می توانند در برخی بیماری های عمومی بدن هم ظاهر شوند و از علایم آن بیماری باشند.در بروز آفت های مکرر دهانی به همراه زخم های ناحیه تناسلی و یا هرگونه علایم درگیری چشمی مراجعه سریع خیلی مهم است چون می تواند مجموع این علایم سندرم بهجت را به عنوان یک گزینه تشخیص مطرح کند.
- اما به طور کلی آفت های عادی، که در تعداد زیادی از افراد جامعه دیده می شوند،گذرا بوده و ذاتا خطری برای افراد ندارند.
[title text=”لینک های مرتبط”]
[blog_posts style=”normal” columns=”3″ columns__md=”1″ cat=”6″ posts=”12″ image_height=”56.25%”]