[section]
[title text=”دستورالعمل های مراقبت پس از درمان ریشه”]
- با وجود اینکه در برخی از مواقع درمان ریشه در یک جلسه انجام می شود، معمولا معالجه این مشکل بیش از جلسه به طول می انجامد.
- از آنجایی که در این درمان از بی حسی استفاده می شود، بخش هایی از دهان شما ممکن است چند ساعت پس از درمان بی حس باشد. از جویدن غذا و نوشیدن مایعات داغ تا زمان از میان رفتن بی حسی خودداری کنید.
- در فاصله میان جلسات، برای حفاظت از ریشه ،دندان به صورت موقت پر می شود. افتادن یا خرد شدن بخش کوچکی از مواد پرکردن موقت معمولی است و مشکلی ایجاد نمی کند. اگر کل پر کردگی موقت از جا در بیاید، باید با دندانپزشک معالج خود تماس گرفته و برای جایگزین کردن آن مراجعه کنید.
- تجربه ناراحتی تا چند روز پس از درمان ریشه طبیعی است. برای کنترل کردن این ناراحتی ، باید از داروهای ضد درد تجویز شده توسط دندانپزشک معالج استفاده کنید. اگر آنتی بیوتیک برایتان تجویز شده است، طبق دستور العمل از آن استفاده کنید؛ حتی اگر علائم عفونت از میان رفته باشد. مصرف ایبوبروفن پیش از رفع بی حسی می تواند درد بعد از درمان را تا حد زیادی کاهش دهد.
- برای محافظت از دندان و نگه داشتن دندان پر شده موقت در جای خود، از خوردن غذاهای سفت و چسبناک (مانند آدامس) خود داری کنید و سعی کنید که غذاها را با سمت مخالف دهانتان بجوید. به طور طبیعی مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید. معمولا آخرین مرحله درمان ریشه قرار دادن تاج دندان یا فیلینگ دائمی در دندان است. تاج دندان از شکستن دندان در آینده جلوگیری می کند.
- اگر علائمی نظیر تورم یا درد زیاد دارید، حتما با دندانپزشک معالج خود تماس بگیرید.
[/section]
[title text=”لینک های مرتبط”]
[blog_posts style=”normal” columns=”3″ columns__md=”1″ cat=”5″ posts=”12″ image_height=”56.25%”]